Covertijd bij de Vroolijke Frans

0264758_Fleetwood_Max.jpg
.

BRUMMEN – Onder de titel ‘Covertijd bij de Vroolijkheid’ is er in de De Vroolijke Frans in Brummen (Broek) op donderdag 5 oktober alle aandacht voor de Brits-Amerikaanse formatie Fleetwood Mac. De entree is 7,50 euro. Het programma start om 21.00 uur. Voor dit optreden zijn er ook kaarten online in de voorkoop. Ga hiervoor naar fleetwoodmax.nl. Gratis entree voor dinerende gasten is niet mogelijk bij deze editie.

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Aanvankelijk stond een ode aan Dire Straits op het programma voor oktober, maar helaas kan dit door omstandigheden niet door gaan. Gelukkig is de Fleetwood Mac covertijdband uit 2019, die verder zijn gegaan onder de naam Feetwood Max, bereid om dit gat te vullen. Zij zullen de grootste hits spelen van de band rond oprichter/gitarist Mick Fleetwood en zangeres Stevy Nicks. Met zowel nummers uit de beginperiode als “Albatross” en “Oh Well” maar ook “Dreams” en “Go Your Own Way” uit de gouden jaren. Fleetwood Max bestaat uit Chris van der Werken (toetsen) Robert Kersten (gitaar/zang) Richard Bekker (bas) Gerton Eijkelkamp (drums) Gerrie van Amersfoort (zang) en Eleo van Steenderen (zang).
In het covertijdprogramma staat op donderdag 2 november Ilse de Lange op het programma. Meer informatie over het cultuurprogramma van de Vroolijke Frans is te vinden op devroolijkefrans.nl of bel naar 0575-561719.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.