Buurten bij opvanglocatie in Velp

VELP – Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), VluchtelingenWerk Nederland, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) nodigen iedereen uit om tijdens de jaarlijkse Nationale Burendag een kijkje in de keuken te komen nemen. Op zaterdag 23 september staan ook de deuren de locatie aan de Arnhemsestraatweg in Velp van 13.00 tot 16.00 uur open voor belangstellenden.
Op de Open azc-dag is er de mogelijkheid om van dichtbij te zien hoe het leven en werken er op de opvanglocaties aan de Arnhemsestraatweg in Velp aan toegaat. Er worden rondleidingen, workshops en andere activiteiten gehouden. Daarnaast vertellen medewerkers en bewoners over activiteiten en dagprogramma’s waar bewoners binnen en buiten het azc aan deelnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.