Business & Shopping: Cotton & Coffee wint Gold Award 2023

0263489_Coton.JPG
.

DOESBURG – Amper vier jaar geleden, in 2019, trok Rosalie Smeenk de stoute schoenen aan en startte in de Doesburgse Boekholtstraat haar eigen modezaak. Een oude schuur op nummer 9 werd gerestaureerd en het prachtige historische pand werd omgetoverd tot damesmodezaak Cotton & Coffee.

Dat was toen een gedurfde onderneming. De Boekholtstraat is een zijstraat van de Doesburgse Kerkstraat en ligt niet direct in de loop van bezoekers. Maar met haar lef, durf en goed gebruik van sociale media groeide de onderneming al snel uit tot een succes.
Met een waarderingscijfer van 9.50 werd Cotton & Coffee de Doesburgse winnaar van de Gold Award van de organisatie Modewinkels Awards. In de provincie Gelderland behaalde Rosalie en haar team een prachtige zeventiende plek. Het idee achter de award is dat lokale modewinkels onmisbaar zijn en een podium verdienen.
In vier jaar tijd heeft Rosalie met haar team een prachtige collectie damesmodemerken opgebouwd. Zo verkopen zij onder andere Modström, Nümph, Freebird, Corel, Homage, Harper & Yve, Lolly’s Laundry, Co’couture, Loavies, Rut & Circle, DWRS, Tango en Deabuses. Ook voor lifestyle merken zoals Marc Inbane, Litchy, A beautiful story, Jules Bean en Atelier Rebul zijn klanten bij de winkel aan het juiste adres.
Cotton & Coffee is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.