Broeks koor zoekt leden

0262905_343-P1133677.JPG
Broeks koor de Vroolijkheid

BRUMMEN – Broeks koor de Vroolijkheid staat open voor nieuwe leden. Het koor bestaat uit ‘een bonte verzameling vrouwen en mannen, met een creatief hart’. Het koor zingt graag vierstemmig, van klassiek tot Afrikaans, en staat onder leiding van dirigent Alyde Touwen. Elk jaar vinden er één of twee uitvoeringen plaats. Daarnaast is er elk jaar een avond waarop de leden elkaar ontmoeten. Voor wie wil is er een open podium, wat resulteert in een avond met een gevarieerd programma. Het koor repeteert eens per 14 dagen, op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het NPB-gebouw in Brummen.

broekskoordevroolijkheid.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.