Bier Preuvenement in openluchttheater

0263497_Bierpreuvenement_1.JPG
Bier Preuvenement

ROZENDAAL – Openluchttheater de Pinkenberg in Rozendaal wordt zaterdag 16 september omgetoverd tot biertuin. Tijdens het Bier Preuvenement wordt speciaalbier geschonken, compleet met een programma van live-muziek.

Dit is de achtste editie van het Bier Preuvenement in Gelderland, maar de eerste in de Pinkenberg. Er komen vier brouwerijen naar het festival, waaronder brouwerij de Snor en de gloednieuwe brouwerij ’t Hofke uit de gemeente Rheden. Daarnaast sluiten Brouwerij X-Brewing en Hootch aan.
De muziek wordt deze dag verzorgd door verschillende artiesten. Troubadour Chiel bijt het spits af. Hij speelt covers van bekende en minder bekende liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica. Steel Going Strong is de bluesformatie rondom gitarist Jan Paul Griede. Smell the Horse speelt nummers van Neil Young, zowel ingetogen (semi-)akoestisch als snoeihard elektrisch. Tot slot speelt de Nijmeegse band Fuse covers. Er staan vooral veel herkenbare en dansbare rockhits op het programma.
Het Bier Preuvenement duurt van 13.00 tot 21.00 uur. Kaarten zijn zowel online als aan het theater te koop.

bierpreuvenement.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.