Basketballen in Doesburgse wijken

0263798_Basketbal.jpg
.

DOESBURG – Doesburg Beweegt organiseert samen met jongerenwerk 0313 Doesburg verschillende wijkactiviteiten in de gemeente Doesburg. In september en oktober is er in de wijken de Ooi, Beinum en Molenveld 3×3 basketbal te spelen. Deze reeks wordt afgesloten met een finale op het sportplein bij het Jongerencentrum 0313.
Deelname is gratis en voor jongeren uit Doesburg in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar. De 3×3 basketbaltoernooien vinden op de volgende data en wijken plaats: op woensdag 27 september in Ooir, op 4 oktober in Beinum, op 11 oktober in het Molenveld en de finale van 18 oktober wordt gehouden bij Jongerencentrum 0313. De start is iedere keer om 18.00 uur en de teams bestaan uit maximaal 4 spelers met eventueel een coach/begeleider.
Een team opgeven kan via actiefindoesburg.nl. Na aanmelding volgt verdere informatie via de mail.

Daan Eulink, daan@doesburgbeweegt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.