Barbecue door Vrienden van De Beekwal

0263244_BBQ_Beekwal_edt.jpg
Gezellige barbecue bij De Beekwal

EERBEEK – De Vrienden van De Beekwal verzorgde onlangs, in samenwerking met Stichting Welzijn Brummen, een gezellige middag met een barbecue. Ouderen uit de aanleunwoningen rond De Beekwal en andere belangstellenden waren welkom in de grote ruimte van het Tjark Riks Centrum.
Ruim dertig personen hadden zich aangemeld voor de barbecue. Zij werden door de Vrienden verwelkomd met een drankje. Buiten waren twee vrijwilligers druk bezig vlees te bereiden op de barbecue, terwijl de gasten binnen alvast konden genieten van stokbrood met kruidenboter en salade. De geur van worstjes, hamburgers en spiesjes kwam met de wind naar binnen en zorgde voor stevige trek. Tijdens het eten werd en flink bijgepraat en het was dan ook een gezellie middag. Het samenzijn werd afgesloten met een ijsje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.