Badminton proberen in Doesburg

0264052_Badminton.jpg
.

DOESBURG – Badminton Vereniging Doesburg doet, in samenwerking met Badminton Nederland, mee aan Probeer Badminton Nu. Deelnemers kunnen in tien lessen kennismaken met de badmintonsport, die toch wel iets anders is dan op de camping. De eerste les is op donderdag 5 oktober. Er wordt, onder leiding van een gediplomeerd trainer, gespeeld op donderdagavonden van 20.00 tot 21.00 uur in Sporthal Beumerskamp. Deelnemers zorgen zelf voor juiste kleding en zaalsportschoenen, de club zorgt voor rackets en shuttles. Na afloop van de eerste les staat er een drankje klaar in de kantine en wordt er meer informatie gegeven. Daarnaast kunnen deelnemers nog tot 22.30 uur badmintonnen met leden van de vereniging. Na tien lessen krijgen de spelers een certificaat en de mogelijkheid lid te worden van de vereniging. Deelname aan Probeer Badminton Nu kost 25 euro. Aanmelden kan via probeerbadminton.nu/verenigingen/badmintonvereniging-doesburg of ’s avonds in de zaal.

secretaris@bvdoesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.