A good person in Filmhuis Dieren

0264276_A-Good-Personst1jpgsd-low_1.jpg
.

DIEREN – Het Filmhuis Dieren vertoont op vrijdag 29 september om 20.00 uur en op dinsdag 3 oktober om 20.00 uur het drama A good person. De locatie is De Bundel in Dieren.
Allison (Florence Pugh) is de hoofdpersoon in A good person . Ze heeft alles: een fantastische verloofde, een carrière die in de lift zit en fijne familie en vrienden. Dan slaat het noodlot genadeloos toe. Bij een fataal auto-ongeluk komt haar toekomstige schoonzus om het leven. Ook Allison komt er niet zonder kleerscheuren of emotionele littekens vanaf. Zij wordt uit het ziekenhuis ontslagen met niet verwerkt verdriet en een verslaving aan pijnstillers. Wanneer ze jaren later wil afkicken, komt Daniel (Morgan Freeman) op haar pad: de vader wiens dochter het ongeval niet overleefde. Verrassend genoeg deelt hij zijn eigen zorgen met Allison, en tussen de twee groeit een onwaarschijnlijke band die bewijst dat vriendschap en vergeving de instrumenten zijn die de diepste wonden kunnen helen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.