Wandeling Rozendaalse zand

0261390_Rozendaalse_zand_3.jpg
Het Rozendaalse Zand

VELP – Het IVN verzorgt maandag 7 augustus een wandeling over het Rozendaalse zand, een hooggelegen heidegebied met veel reliëf en hoogteverschillen. Vanaf 2009 is in een deel van het gebied 17 hectare bos verwijderd om het zand weer te laten stuiven. Tijdens deze wandeling wordt gekeken wat dit voor effecten op flora en fauna heeft gehad. De wandeling start om 9.30 uur op de parkeerplaats Rozendaalse zand aan de weg naar de brandtoren in Velp. Aanmelding is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.