Stenen kraken in Geologisch Museum

0261358_Mineralen.jpg
.

VELP – Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen op donderdag 10 augustus komen schatzoeken in het Gelders Geologisch Museum in Velp. Met behulp van speciale apparaten kraken de steentjes. Zo kunnen ze in het binnenste van de stenen de mooiste mineralen vinden. Wat er precies gevonden gaat worden, is voor iedereen een verrassing. De vondsten kunnen onder de microscoop worden bekeken en de vrijwilligers van het museum geven uitleg. Alle vondsten mogen mee naar huis worden genomen.
Deze activiteit duurt van 10.00 tot 12.00 uur en kost 8 euro, inclusief consumptie. Er kunnen maximaal veertien kinderen meedoen. Aanmelden kan alleen via 026-3642996, van dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Het Gelders Geologisch Museum is te vinden aan de Parkstraat 32 in Velp.

geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.