Izaline Calister in openluchttheater De Pinkenberg

0261557_Izaline_Calister_-_Merlijn_Doomernik.jpg
Izaline Calister - Merlijn Doomernik

ROZENDAAL – Izaline Calister speelt woensdag 9 augustus een familievoorstelling in openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. Samen met Thijs Borsten brengt zij een liedjesprogramma voor iedereen van 4 jaar en ouder. Het repertoire bestaat uit een bonte verzameling kinderliedjes, origineel afkomstig uit Curaçao, Aruba en Bonaire. De liedjes zijn zowel in het Nederlands als in het Papiaments, zodat iedereen kan meezingen.
Zangeres Izaline Calister zong als kind al graag en veel en vertelt: “Ik wil graag de liedjes uit mijn jeugd in leven houden en doorgeven aan nieuwe generaties.” Izaline is geen onbekende in de muziekwereld. Ze won een van de belangrijkste muziekprijzen in Nederland, een Edison, en stond sinds de verschijning van haar debuutalbum in 2000 maar liefst zeven keer op het prestigieuze North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Op Koningsdag 2018 werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, omdat zij met haar repertoire een brug slaat tussen de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curaçao en jazz, met Afro-Caraïbische invloeden, altijd gezongen in het Papiaments. Daarmee is zij een belangrijke ambassadeur van de Curaçaose cultuur in Nederland en in het buitenland.
Deze voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 9 augustus, om 14.00 uur in openluchttheater De Pinkenberg. Kaartjes zijn verkrijgbaar op cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/kindervoorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.