Heidewandeling IVN

0262642_Bloeiende_heide_ivn.JPG
De bloeiende heide bij Rheden

RHEDEN – De heide staat in bloei en daarom verzorgen de gidsen van IVN Oost-Veluwezoom maandag 4 september een wandeling door het heidegebied bij Rheden. Ze weten onderweg veel te vertellen, bijvoorbeeld over waarom de heide het ene jaar paarser is dan het andere, waarom in dit gebied geen kraaiheide te vinden is en welke dieren hier leven. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats op de hoek van de parallelweg Arnhemseweg/Valkenbergerweg in Rheden. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.