Apeldoorn zoekt nieuwe stadsrapper

0261407_microfoon.jpg
.

GEM. APELDOORN – De gemeente Apeldoorn zoekt een nieuwe stadsrapper. Marco Nimani, bekend als rapper Marcos, sluit in september zijn jaar in deze functie af. De commissie stadsrapper is op zoek naar zijn opvolger.

De stadsrapper is ambassadeur van de gemeente Apeldoorn en heeft de taak actuele Apeldoornse thema’s onder de aandacht te brengen bij jongeren. Daarnaast geeft hij of zij meer bekendheid aan de Apeldoornse urban scene.
Gezocht wordt naar een jonge, talentvolle rapper, die betrokken is bij de gemeente Apeldoorn. Iemand die een kritische noot durft op te zoeken, een duidelijk verhaal heeft en laat zien waar hij voor staat. Er wordt samenwerking met onder andere de Stadsdichter en Stadsfotograaf. De nieuwe stadsrapper is minimaal 18 jaar en woont natuurlijk in de gemeente Apeldoorn.

De stadsrapper verzorgt minimaal vier keer per jaar een optreden en geeft op eigen creatieve wijze uiting aan actuele onderwerpen. Kandidaten kunnen zichzelf pitchen in een verse en dit via DM sturen naar @grastalenten, de site van Gigant voor jong talent. Jongeren, betrokken partijen en wethouder urban Sunita Biharie kiezen uit alle inzendingen kandidaten die worden uitgenodigd voor een kennismaking op 24 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.