Opnieuw goud voor Iris Jaspers uit Drempt

0260808_2023-06-NK-105-IrisJasper-3.jpg
Iris gaf weer een spetterend optreden - Caroline Demey, PixCel.fr

DREMPT – Tijdens het Nederlands Kampioenschap van de Dutch Aerial & Pole Federation (DAPF) behaalde Iris Jaspers uit Drempt opnieuw goud voor Artistic Aerial Hoop Junioren (14-17 jaar). Drie jaar achtereen wist Iris haar titel te behouden.

Het NK Aerial & Pole vond 24 en 25 juni plaats in de Van Der Knaaphal in Ede. Op dit event waren de topatleten in de paaldanssport en aerial hoop te bewonderen. Iris liet de magische Mary Poppins tot leven komen in haar routine, een ‘feel good’ optreden inclusief het beroemde woord ‘supercalifragilisticexpialidocious’.De deelnemers streden om de titel van Nederlands kampioen en de hoogste niveaus voor kwalificatie op het WK in Polen.Iris Jaspers wist met het winnen van de gouden medaille zich te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen in Polen. De World Championships 2023 van het IPSF zullen plaatsvinden van 25 tot en met 29 oktober.

Foto: Caroline Demey. PixCel.fr

irisaeriallistic.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.