Aanmelden schoolvoetbal Doesburg

0257598_Voetbal2.jpg
.

DOESBURG – Doesburgse basisschoolleerlingen gaan woensdag 14 juni de sportieve strijd met elkaar aan tijdens het schoolvoetbaltoernooi. Jongens en meiden uit groepen 3-4, 5-6 en 7-8 mogen hier gratis aan meedoen, ook als zij niet op voetbal zitten. Er wordt vanaf 15.30 uur gespeeld op Sportpark Doesburg aan de Oranjesingel. Groep 3-4 speelt 4 tegen 4, groep 5-6 speelt 6 tegen 6 en groep 7-8 speelt 8 tegen 8, elk met maximaal twee wissels. Elk team moet een begeleider hebben van minimaal 21 jaar. Voetbalschoenen zijn verplicht en scheenbeschermers worden aangeraden. Aanmelden kan via actiefindoesburg.nl, onder het kopje schoolvoetbal. Na aanmelding volgt verdere informatie via e-mail.

Ward Terpstra, 06-37283518
ward@doesburgbeweegt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.