Zomer Challenge bij LTC De Drieslag

0257464_Tennis1.jpg
.

HOOG-KEPPEL – Tennisvereniging LTC De Drieslag in Hoog-Keppel houdt deze zomer een Zomer Challenge, speciaal voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus, waarbij spelers vanaf 18 jaar vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers vijf tennislessen in de maand juni onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Rackets stelt de vereniging beschikbaar. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Aanmelden kan tot en met zondag 28 mei via info@ltcdedrieslag.nl.

ltcdedrieslag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.