Wandeltocht door Rhedense geschiedenis

0256580_wandelschoen.jpg
.

RHEDEN – Scouting Rhedense Pioniers heeft voor zaterdag 13 mei een wandeltocht uitgezet van ongeveer 11 kilometer. Tijdens de tocht wordt de geschiedenis van 450 jaar gemeente Rheden verweven in de route, door middel van een verhaal, raadsel of opdracht. De tocht wordt bewandeld met behulp van routetechnieken die vaak door scouts worden gebruikt, maar er is ook een ‘makkelijk’ te lezen versie van de route.
Er wordt gelopen in groepjes van ongeveer tien mensen, zij worden ingedeeld in een bepaald tijdslot. Kinderen tot en met 12 jaar lopen onder begeleiding van hun ouders of andere volwassene. De starttijden zijn vanaf 10.00 tot 13.00 uur. Opgeven is mogelijk als individu, maar ook met familie of vriendengroep. Het start- en vertrekpunt is het nieuwe scoutinggebouw ’t Boschken aan de Brinkweg 1a in Rheden. Meewandelen is gratis, het meenemen van een eigen lunchpakketje wordt aangeraden. Aanmelden kan tot en met woensdag 10 mei via rhedensepioniers.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.