Wandeling door de bossen van Rozendaal

0257451_klimaatwandeling2-scaled.jpg
Klimaatverandering wandeling

ROZENDAAL – IVN Oost-Veluwezoom houdt op zondag 21 mei in de bossen bij Rozendaal een wandeling met het thema klimaatverandering. Ook de bossen op de Veluwezoom hebben last van de klimaatverandering. Tijdens de wandeling gaat het over het herkennen hiervan en hoe de bosbeheerders ervoor zorgen dat de natuur weerbaarder wordt voor zomerse hitte, droogte en warmere winters. De excursie start om 14.00 uur vanaf de voet van de Emmapiramide aan de Kluizenaarsweg in Rozendaal. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en gaat over onverharde paden. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.