Vrouwen van Nu genieten van kunstwandelroute

0257622_Vrouwen_van_Nu_Angerlo.JPG
Vrouwen van Nu Angerlo

ANGERLO/HUMMELO – Een enthousiast groepje van Vrouwen van Nu Angerlo toog woensdag 10 mei naar Hummelo om daar de kunstroute te wandelen. Op landgoed Enghuizen staan 29 beelden en installaties langs een prachtige route door de natuur. Het weer was deze woensdag heerlijk zacht, droog en soms zelfs een beetje zonnig. De vrouwen genoten van de combinatie van kunst en natuur. “We zagen leuke kunstwerken, mooie kunstwerken, interessante kunstwerken en heel af en toe kunstwerken die ons niet zo aanspreken. Maar we laten steeds de bijbehorende teksten uit het wandelrouteboekje bij het betreffende werk, en daardoor spraken sommige kunstwerken ineens veel meer aan. Het was leuk om te snappen wat de kunstenaar in gedachten had tijdens het creëren, en inspirerend om van elkaar te horen waarom iets ons aanspreekt of juist niet”, vertellen ze.
Vrouwen die zin hebben eens met andere vrouwen op pad te gaan of een andere activiteit van Vrouwen van Nu Angerlo e.o. bij te wonen, kunnen contact opnemen met Petra Keppel, 06-53571644 of vrouwenvannu.angerlo@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.