Twee jeugdteams Bruvoc kampioen

0255840_Gemengd_Bruvoc.jpg
v.l.n.r. Bart Jurre Ties Dirk Timofei Evelien en Iris

BRUMMEN – Het meiden B-team en het mix C-team van volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen zijn kampioen. De winst werd op zaterdag 1 en zaterdag 8 april behaald door de teams.

Het B-team hoefde op zaterdag 1 april tijdens de uitwedstrijd tegen AETOS in Arnhem maar één set te winnen om de winst in de poule veilig te stellen. Aangemoedigd door veel familieleden op de tribune werd de eerste set met 25-9 gewonnen, dus werd al snel een klein feestje gevierd. Het team, dat dit seizoen getraind wordt door John Ruumpol, won de wedstrijd uiteindelijk met 4-0 in sets. Met nog twee wedstrijden te spelen konden ze niet meer ingehaald worden door één van de andere teams in de poule. Een mooi kampioenschap voor de meiden, die gecoacht worden door Lonneke van Veluw. Na de wedstrijd waren er de felicitaties van familie, TC en sponsor en werd er een lekker stuk taart gegeten.

Ook het mix C-team kon tijdens een uitwedstrijd kampioen worden. Het team was op zaterdag 8 april in Terborg, waar het team onder leiding van trainster Marit Timmer en coach Wendy te Braak de opdracht had om in ieder geval twee sets te winnen. Na een mooie winst in de eerste set (25-16) ging de tweede set verloren met 25-21. Gelukkig herpakte het team zich en werd de derde set weer gewonnen met 25-10. Ook de vierde set ging naar de tegenstander, maar in de vijfde set trok Bruvoc toch aan het langste eind. Na een 0-6 achterstand werd de set alsnog gewonnen met 15-6 door een miraculeuze opslagserie van Ties. De jongens en meiden kregen na de wedstrijd felicitaties van familie en TC en kregen allemaal een tegoedbon voor een ijsje aangeboden.

Foto van het gemengde team: Van links naar rechts: Bart, Jurre, Ties, Dirk, Timofei, Evelien en Iris

Foto van het meidenteam: Achterste rij van links naar rechts: Léanne, Linn, Lonneke, Linde en Elsa, voorste rij: Charlie, Amy, Karleen, Fien en Yke

Meer foto's

Achterste rij v.l.n.r. Léanne Linn Lonneke Linde en Elsa voorste rij v.l.n.r. Charlie Amy Karleen Fien en Yke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.