Topprestatiebadges voor Ons Raadhuis Velp

0257023_vrijwilligers_met_prijs.jpg
De vrijwilligers met de topprestatie badges

VELP – Activiteitencentrum Ons Raadhuis uit Velp heeft op vrijdag 28 april de Topprestatiebadges Voeding 1 en 2 in ontvangst mogen nemen van wethouder Gea Hofstede en JOGG-Teamfit Coach Désirée Holstege. Ons Raadhuis is de eerste buurtlocatie in de Gemeente Rheden met deze badges.

Het team van Ons Raadhuis heeft naast het werk in de keuken extra mooie stappen gezet om de JOGG-Teamfit aanpak binnen hun locatie vorm te geven. Een gezondere uitstraling en een gezonder aanbod staan centraal. Ons Raadhuis heeft de maaltijden samen met advies van JOGG-Teamfit Coach Désirée Holstege gezonder gemaakt aan de hand van de Richtlijn Eetomgevingen van het Voedingscentrum, kennispartner van JOGG-Teamfit. De visie erachter: ervaren dat gezonder eten lekker en heel gewoon is, helpt de bezoeker een gezonder eetpatroon te ontwikkelen of te handhaven. Ons Raadhuis blijft zich inzetten voor een gezondere omgeving binnen de maaltijden.

De vrijwilligers met de topprestatie badges

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.