Speelgoedmuseum Doesburg zoekt vrijwilligers

0256465_OVSM-Regiobode-2.jpg
OVSM in Doesburg

DOESBURG – Het Openbaar Vervoer & Speelgoed Museum (OVSM) in Doesburg is op zoek naar vrijwilligers, namelijk gastvrouwen en -heren, een archiefmedewerker en een educatief medewerker. Een gastvrouw ontvangt bezoekers en leidt deze rond, een educatief medewerker begeleidt jongeren die met Lego, Meccano, K’nex en meer spelen. Het werk van archiefmedewerker kan voor een gedeelte vanuit huis worden uitgevoerd. Meer informatie over de functies is verkrijgbaar via info@ovspeelgoedmuseum.nl.
Het OVSM bevindt zich in het Gildehofje in het oude centrum. Het museum toont historische objecten en is leerzaam voor zowel volwassenen als kinderen. In het museum ontdekken mensen de geschiedenis van het openbaar vervoer in Nederland en in het bijzonder die van de Gelderse Tramwegen in de Achterhoek. Het museum beschikt ook over een grote collectie oud speelgoed. Het speelgoed wordt op een verrassende wijze getoond. De geschiedenis van de diverse vormen van speelgoed is zichtbaar in de etalages.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.