Rommelmarkt HC’03 in Hoog-Keppel

0257123_Rommelmarkt1.jpg
.

HOOG-KEPPEL – Voetbalvereniging HC’03 houdt op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, van 9.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse kunst-, antiek- en rommelmarkt in Hoog-Keppel. De vele standhouders bieden een groot assortiment artikelen te koop aan, zoals oud-Hollands snoepgoed, poppen, kleding uit vervlogen tijd, koperwaren, speelgoed, boeken, wenskaarten en antiek. Daarnaast is een van de grootste attracties van de markt het snuffelen tussen de echte ‘rommel’. De opbrengst van de verkoop hiervan is voor de organiserende voetbalvereniging HC’03. Daarnaast is er een gezellig terras op de Van Panhuysbrink.
Voor bezoekers zijn er twee parkeerterreinen aan de Hessenweg en de Prinsenweg waar tegen een geringe vergoeding geparkeerd kan worden. Op woensdag 17 mei is het tussen 13.00 en 19.00 uur mogelijk om ‘rommel’ aan te leveren, met uitzondering van koelkasten, vriezers, wasmachines, bankstellen en dergelijke. Belangstellenden voor een kraam kunnen contact opnemen met de organisatie via rommelmarkt@hc-03.nl.

Om de clubkas te spekken besloot de evenementencommissie van de voormalige voetbalvereniging H&K (in 2003 gefuseerd met Drempt Vooruit tot HC’03) in 1976 om een rommelmarkt te organiseren op het plein voor het gemeentehuis te Hoog-Keppel. De eerste editie was direct een groot succes: meer dan duizend bezoekers kwamen af op de markt en ook in financieel opzicht was de markt geslaagd. De kunst-, antiek- en rommelmarkt is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een markt die een grote bekendheid geniet in de wijde omgeving en wordt al jarenlang bezocht door meer dan tienduizend bezoekers.

hc-03.nl

1 REACTIE

  1. Goedemiddag, mijn vraag gaat over de rommelmarkt in Hoog Keppel op Hemelvaartsdag. Wij hebben 3 jaar een plek gehad bij de kerk voor het hek, wij kregen altijd automatisch een uitnodiging. Helaas na het corona tijdperk hebben wij niets meer vernomen en is er verleden jaar wel een markt geweest. Graag zouden wij weer willen deelnemen aan de rommelmarkt en is mijn vraag hoe kan ik mij hier dan weer opnieuw voor opgeven. Het is ons altijd heel goed bevallen en ’t was altijd super gezellig. Ben benieuwd wat u reactie voor mij kan betekenen.

    Met vriendelijke groet,
    Lydia Knol
    Eerbeek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.