Rommelmarkt Dorpshuis De Ruimte

0256894_Rommelmarkt1.jpg
.

HUMMELO – Dorpshuis De Ruimte in Hummelo houdt op zaterdag 13 mei een rommelmarkt. Voor 20 euro kunnen mensen een tafel huren om spullen te verkopen. Zelf een tafel meenemen is ook toegestaan, dan wordt er alleen 10 euro stageld gevraagd. Kinderen in de basisschoolleeftijd zijn ook van harte welkom en kunnen een kleedje huren, dit kost 2 euro. Aanmelden is mogelijk via bestellen@dorpshuishummelo.nl.
Mensen die zelf geen zin of tijd hebben om op de markt te staan, kunnen hun spullen schenken aan Dorpshuis De Ruimte. Daar wordt dan gezorgd voor de verkoop, de opbrengst is voor het Dorpshuis. Hier worden dan weer activiteiten van georganiseerd. De markt is op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur. Op vrijdag 12 mei kunnen tussen 19.00 en 20.00 uur de spullen voor het Dorpshuis worden ingeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.