Repair Café in Dieren

0257007_repaircafe.jpg
.

DIEREN – Het Repair Café in Dieren is op zaterdag 13 mei van 14.00 tot 16.00 uur weer geopend in de Oase in Dieren. Bezoekers kunnen alle apparaten meenemen die onder de arm passen, maar ook de fiets, kleding en ander textiel kunnen ter reparatie worden aangeboden. Ook is er hulp mogelijk bij problemen met laptop, tablet of smartphone. Reparaties zijn gratis, eventuele materiaalkosten zijn wel voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Omdat er deze maand slechts één Repair Café is, is het mogelijk drukker dan normaal. Wie niet in de rij wil wachten, kan zich aanmelden via info@repaircafedieren.nl en krijgt dan een tijdslot toegewezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.