Plantenmarkt in Oeken

0256889_Plantenmarkt_Oeken.JPG
Plantenmarkt in Oeken

OEKEN – Op de Mollenhof in Oeken vindt op zaterdag 13 mei van 10.30 tot 15.00 uur een markt voor amateur-kwekers plaats. Deze editie wordt groot met ongeveer 24 stands. Het aanbod varieert van eenjarigen en vaste planten, tot kleine boompjes, kamperplanten, zaden, jam en honing. De markt wordt uitsluitend bevolkt door amateur-kwekers, waardoor de prijzen bescheiden zijn. De toegang is gratis.
De bedoeling van de Mollenhof met de voorgaande twee markten was om geld in te zamelen voor de aanleg van een belevingspad voor de bezoekers die bij hen in zorg zijn. Intussen is de eerste fase van dat pad voltooid en waarschijnlijk gaat in de herfst fase twee van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.