Ouder en kind workshop in Drempt

0256917_potloden.jpg
.

DREMPT – Margot Verwaaijen houdt op zondag 14 mei op haar boerderij ouder-en-kindworkshops voor ouders en kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Onder het motto ‘Aanacht het mooiste cadeau wat je elkaar kunt geven’, gaan zij in kleine groepjes een uur lang genieten van elkaar. Hierbij staan aandacht voor elkaar, positiviteit, ontspanning, de natuur en contact met de dieren centraal. Kinderen van 4 tot en met 7 jaar zijn van 9.30 tot 10.30 welkom, kinderen van 8 tot en met 12 jaar van 11.00 tot 12.00 uur. Kosten zijn 15 euro voor ouder en kind samen. Opgeven kan via info@margot-verwaaijen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.