Oranjefeest in Laag-Soeren

0256812_Ballonnen.jpg
.

LAAG-SOEREN – In het weiland op de kruising van de Jut van Breukelerwaardlaan en de Rozesteinweg in Laag-Soeren vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei het Oranjefeest plaats. Bijzonder programmaonderdeel is de Rhedense touwtrekwedstrijd op zaterdag.

Het feest wordt vrijdag 12 mei om 19.00 uur geopend met het het hijsen van de nieuwe Laag-Soerense vlag. Daarna is er ringsteken in schattige ‘eendjes’ en een muzikaal feest met DJ Roan.
Op zaterdag start om 10.00 uur de optocht, deelnemers verzamelen een halfuurtje eerder. Vanaf 13.00 uur is het tijd voor vogelschieten en vanaf 13.30 uur kunnen jonge feestgangers genieten van de show ‘Julien’s magische keuken’. De eerste touwtrekwedstrijd van de gemeente Rheden gaat om 15.00 uur van start. Teams uit de zeven dorpen van de gemeente Rheden proberen elkaar over de streep te trekken. De prijsuitreiking van de diverse activiteiten is om 19.30 uur in de feesttent. Hier wordt het Oranjefeest deze dag afgesloten met een tentfeest met optredens van Partysound Together en Peter Borkus.

oranjestichtinglaagsoeren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.