Nominaties voor jeugdlintje Bronckhorst

GEM. BRONCKHORST – Jongeren die iets bijzonders doen in gemeente Bronckhorst kunnen tot uiterlijk 10 mei worden aangemeld voor een jeugdlintje. Burgemeester Marianne Besselink reikt deze onderscheiding uit op vrijdag 2 juni, de internationale Dag van het Kind.

De gemeente reikt jeugdlintjes uit aan kinderen en jongeren tot 18 jaar, die iets bijzonders doen voor hun omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het helpen van ouderen of iemand met een beperking, het organiseren van activiteiten in bijvoorbeeld het dorpshuis, vrijwilligerswerk bij een culturele, muziek- of sportvereniging, actie voeren voor een goed doel of het verrichten van een speciale prestatie of heldendaad.
Deze jongeren kunnen tot uiterlijk 10 mei worden aangedragen via bronckhorst.nl/jeugdlintje.
Een jury beslist wie er in aanmerking komt voor een lintje. Daarbij wordt ook rekening gehouden met leeftijd en hoe lang de inzet voor de buurt, vereniging of het goede doel heeft geduurd. Verder telt de bijzonderheid en uitstraling van de actie of activiteit mee. Er worden maximaal drie lintjes uitgereikt. De jury bestaat uit burgemeester Marianne Besselink, wethouder jeugd Evert Blaauw, jeugdburgemeester Jorik de Greef en Gijs Jolink uit Hummelo, organisator van de Zwarte Cross en Mañana Mañana.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.