Nieuwe voorzitter voor Nieuw Leven

0256499_Nieuw_Leven_edt.jpg
Gerdina Hesselink en Bennie Hesselink

ANGERLO – De grote zaal van Centrum De Meent in Angerlo was op zondag 23 april gevuld met publiek voor het koffieconcert van muziekvereniging Nieuw Leven. De aanwezigen werden getrakteerd op een gevarieerd programma met goed in het gehoor liggende muziek. Dirigent Ruud Lanters heeft er wederom weer een mooi geheel van weten te maken.

Na de pauze werd de ‘Amboss Polka’ gespeeld. Hier hadden de jeugdleden Lasse en Florian de hoofdrol op het aambeeld. Beiden met een grote hamer in de aanslag voor het podium werd de solo gespeeld.
Na dit nummer werd een mooi bruggetje gemaakt door voorzitter Bennie Hesselink. Hij gaf na 17 jaar voorzitterschap de voorzittershamer letterlijk over aan zijn opvolger, Gerdina Hesselink. Zij nam vervolgens het woord om Bennie te bedanken voor zijn enorme inzet in deze periode met alles wat daarbij hoort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een actief jeugdbeleid, de contacten met zusterverenigingen en de gemeente, en natuurlijk de moeilijke coronatijd waarin bestuurlijk soms lastige beslissingen genomen moesten worden. Bennie draait op de achtergrond nog een tijdje mee in het bestuur en zal dan officieel aftreden. Ook Bennie ’s vrouw Wiljo werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen.

Gerdina Hesselink en Bennie Hesselink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.