Nieuwe clubkampioenen doublet bij Boul’Animo

0256789_Clubkampioenen.jpg
v.l.n.r. Nettie Lensink Gunther Kuzorra Alexander van der Pol en Fred Vesterink

DIEREN – Nettie Lensink en Günther Kuzorra zijn de nieuwe doubletkampioenen bij jeu de boules-vereniging Boul’Animo in Dieren. Al jaren strijden zij serieus om de titel, waarbij ze wel meerdere keren in de prijzen vielen, maar nog geen kampioen werden.

In het weekend van 29 en 30 april namen dertien teams deel aan de op voorhand spannende strijd om de felbegeerde titel. Het toernooi begon met vijf voorgelote ronden. Dat de teams aan elkaar gewaagd waren, bleek wel uit de vele lange partijen en nipte uitslagen. In de vierde ronde vonden ook Nettie en Günther hun Waterloo en was er geen team meer ongeslagen. Op saldo stonden zij na vijf ronden bovenaan, gevolgd door Alexander van der Pol en Fred Vesterink. In een enerverende finale trokken Nettie en Günther de winst en de titel naar zich toe. Met eveneens vier winstpartijen bemachtigden Theo van der Meer en Mike Straatmans de derde en vierde plaats, voor Jan Janssen met Kees Tabink.

Van links naar rechts: Nettie Lensink, Gunther Kuzorra, Alexander van der Pol en Fred Vesterink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.