Meiden C ACE’19 kampioen

0256489_ace_kampioen.jpeg
Meiden C ACE’19

DOESBURG/ANGERLO – De meiden C van volleybalvereniging ACE’19 zijn kampioen geworden in de tweede klasse. De kampioenswedstrijd werd op zaterdag 15 april in Aalten gespeeld en werd uiteindelijk knap gewonnen met 3-2. De tribunes zaten vol en het feest kon met de supporters gevierd worden. De meiden werden gehuldigd met medailles en een kampioenschaal en gefeliciteerd door de supporters en er werd afgesloten met een gezellig etentje. Op donderdag 20 april ging het feestje nog even verder. Als aftrap van het kampioensfeest werden de meiden verrast met een rondgang op een huifkar, met feestmuziek door Angerlo. Daarna werd samen met familie, vrienden en clubgenoten nog een feestje in de sportkantine gevierd, waar het nog lang onrustig bleef. Nieuwe speelsters in de leeftijd 11 tot en met 13 jaar zijn voor aankomend seizoen welkom. De meiden trainen in Angerlo op de dinsdagavond van 18.00 tot 19.30 uur en op de donderdag van 19.00 tot 20.30 uur. De eerste drie trainingen zijn gratis.

ace19.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.