Manifestatie voor Respect in Brummen

0256472_Hand_schudden.jpg
.

BRUMMEN – Op het Marktplein in Brummen vindt op zaterdag 6 mei een bijzondere manifestatie voor respect plaats onder de naam ‘Eén voor Allemaal’. Dit is een actie van de werkgroep Respect Brummen. Het is geen protest met voor- en tegenstanders, maar een bijeenkomst voor iedereen om zo te laten zien dat er veel mensen zijn die respect belangrijk vinden. Mensen van verschillende koren uit de gemeente vormen samen een groot koor en zingen samen ‘Liedje voor Allemaal’. Het koor wordt begeleid door leden van harmonieorkesten uit Brummen, Eerbeek en Hall. De tekst is geschreven door Marije Verbeeck en op muziek gezet door Bernard Hunnekink. Er zijn korte toespraken en muziek uit Oekraïne. De manifestatie is van 13.00 tot 14.00 uur.

werkgroeprespectbrummen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.