Ludiek pakte uit

0256605_Ludiek.jpg
Ludiek Pakt Uit

BRUMMEN – Vrouwenkoor Ludiek pakte op zondag 23 april muzikaal uit in de Pancratiuskerk in Brummen. De aanwezigen kregen een zeer afwisselend programma geboden. De vrouwen hadden vrolijke, melancholieke, bekende en onbekende stukken voorbereid. Het verzoek aan violist Hans Rijkmans om Ludiek bij diverse stukken te begeleiden, bleek een schot in de roos. Zijn vioolpartijen brachten extra sfeer en energie en zelfs schwung bij het Duitse canon ‘Freunde lasset uns beim Zechen’ van Mozart. Ook bij ‘The Rose’, ‘Halicha’ en stukken die hij uitvoerde met dirigent Caspar van der Vinne klonk het vioolspel prachtig. De medley van liederen van Shaffy en de stukken ‘Cent Mille Chansons’, ‘Dust in the Wind’ en ‘Edelweiss’ brachten veel herkenning. De middag werd heel toepasselijk afgesloten met delen uit ‘Fiddler on the Roof’. Dit zorgde voor een vrolijke en actieve sfeer, waardoor zowel de vrouwen van Ludiek als alle gasten opgewekt en tevreden huiswaarts konden gaan. Na afloop gaven bezoekers aan een fijne en kwalitatief mooie muzikale middag beleefd te hebben en complimenteerden Ludiek, dirigent en violist van harte met dit resultaat. Vrouwenkoor Ludiek kijkt terug op een plezierig optreden en bereidt zich nu voor op haar jaarlijkse Ludieke Markt, op donderdag 18 mei in Voorstonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.