Lekker zwieren op de Doesburgse kermis

0257692_20_kermis2rb-han.jpg
Drukte op het kermisterrein - Hanny ten Dolle

DOESBURG – De Turfhaven in Doesburg was van donderdag 11 tot en met zondag 14 mei de plek voor de jaarlijkse kermis. Het was de eerste keer dat de kermis niet in de binnenstad plaatsvond. Hoewel het de gemoederen in Doesburg flink bezig heeft gehouden, zowel bij voor- als tegenstanders voor deze locatie, was het gezellig druk.
Vanwege steeds meer veiligheidseisen kon de kermis niet meer in de binnenstad worden gehouden. Op de nieuwe locatie stonden de attracties niet meer zo verdeeld en was er goed de mogelijkheid om een rondje te lopen. Aan de andere kant miste de sfeer van op een terras zitten en naar de kermis kijken. Met name de kinderen hebben volop genoten van alle attracties. Een heerlijke oliebol of een zuurstok maakten de kermis compleet.

Foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.