Leerlingenorkest Rheden

0257118_muziek__noten_lezen.jpg
.

DIEREN – Kinderen en jongeren tussen de 6 en 21 die een instrument kunnen bespelen of op muziekles zitten en zin hebben om samen met leeftijdgenoten muziek te maken, kunnen zich aansluiten bij Leerlingenorkest Rheden. De volgende repetitie is op zondag 14 mei van 10.00 tot 13.00 in de Bundel in Dieren. Dirigent Patrick de Heus begeleidt het orkest en arrangeert de muziek zo dat iedereen, op ieder niveau, kan meespelen. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via leerlingenorkest@cultuurbedrijfriqq.nl. Zondag 9 juli en zondag 10 september zijn er nog twee repetities. Tot slot vindt op zondag 17 september een spetterend concert plaats in openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.