Kunstexpositie bij Hotel Avegoor

0257719_Paletmes.jpg
.

ELLECOM – Stichting Kiwanis Arnhem houdt op woensdag 31 mei, donderdag 1 en vrijdag 2 juni een kunstexpositie met werk van kunstenaar Pieter Vermeulen bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom. De kunstexpositie is vanaf woensdag 31 mei om 15.00 uur te zien, waarna om 16.00 uur een officiële opening volgt. Voor de kinderen is er een activiteit waarbij zij zelf even een kunstenaar worden.
Donderdag 1 juni opent de expositie om 15.00 uur, waarbij kunstenaar Pieter Vermeulen zelf aanwezig is. De tentoonstelling wordt vrijdag 2 juni vanaf 15.00 uur afgesloten met een veiling, gevolgd door een zakelijke netwerkborrel. Het evenement is alle dagen gratis te bezoeken tot 19.00 uur.
Kiwanis Arnhem ondersteunt meerdere goede doelen en de opbrengsten van dit evenement gaan specifiek naar het poppenproject. Deze poppen worden door Kiwanis geschonken aan onder andere het Rijnstate ziekenhuis, voor kinderen die een operatie ondergaan of kinderen die therapeutisch behandeld worden.  

arnhem.kiwanis.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.