Kleedjesmarkten in Eerbeek

0257343_Rommelmarkt1.jpg
.

EERBEEK – Op het Oranje Nassauplein in Eerbeek vindt iedere laatste zaterdag van de maand een kleedjesmarkt plaats. Kaartjes voor de kleedjesmarkt zijn te verkrijgen bij Kruijer Meubelstoffering, voor 4 euro. Dit is inclusief ranja, een zakje snoep en patat. De kleedjesmarkten zijn op zaterdagen 27 mei, 24 juni, 29 juli en 26 augustus. Bij goed weer is er ook een kleedjesmarkt op zaterdag 30 september. De kleedjesmarkt is van 9.00 tot 12.00 uur. Vanaf 8.00 uur is het mogelijk om op te bouwen.

1 REACTIE

  1. Goedemiddag, het belooft zaterdag mooi weer te zijn dus ik denk dat er dan nog een kleedjesmarkt is op het oranje nassauplein?
    Zo ja, dan zou ik daar eventueel graag als particulier aan meedoen.
    Is het mogelijk om op de dag zelf bij u in de winkel te komen betalen voor de plek? Ik woon nl. in Rheden, om daar extra eerst voor te komen is niet zo handig.
    In juli ben ik wezen kijken en heb ik nagevraagd of ik als volwassene ook mocht komen staan en daar is bevestigend op geantwoord.
    Uw antwoord zie ik graag tegemoet, vriendelijke groet, Annie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.