Jan Kosters stopt als voorzitter ETTV

0256482_ETTV.jpg
Jowin de Bondt en Jan Kosters

EERBEEK – Tijdens de Algemene Vergadering van de Eerbeekse Tafeltennis Vereniging (ETTV) op woensdag 19 april heeft Jan Kosters het voorzitterschap overgedragen aan Jowin de Bondt. Jan Kosters was twaalf jaar voorzitter van de vereniging.

“Na twaalf jaar wordt het wel eens tijd dat iemand anders de scepter gaat zwaaien binnen onze mooie club”, opperde Jan tijdens zijn afscheidsspeech ten overstaan van de aanwezige leden van ETTV. Jan bij zijn afscheid werd geprezen voor zijn leiderschap, kennis van zaken, tomeloze inzet en vooral ook geduld. Van het opstellen van statuten, technisch beheer van het gebouw tot het coachen van de leden die het tafeltennis beoefenen, Jan kon het allemaal. “Uiteraard kan je het als voorzitter allemaal niet alleen. Het is het werk van een team. Collega-bestuursleden, maar ook clubleden die zich inzetten voor werkzaamheden die nu eenmaal binnen een vereniging moeten gebeuren. Er komt heel wat bij kijken en het blijft allemaal vrijwilligerswerk,” gaf Jan aan. Gelukkig gaat ETTV Jan niet missen, want hij blijft lid van de club. Hij is benoemd tot erelid. Zijn kennis en kunde blijven dus beschikbaar bij ETTV. Penningmeester Michel van der Veen overhandigde hem een mooi aandenken ter bevestiging van zijn erelidmaatschap.
Jowin is als nieuwe voorzitter geen onbekende. Hij was als competitieleider al bestuurslid en hij tafeltennist al sinds zijn jeugd bij ETTV. Hij kent de vereniging door en door. Jan heeft dan ook het volste vertrouwen in Jowin als nieuwe roerganger van de club.

ettveerbeek.nl

Jowin de Bondt en Jan Kosters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.