Hemelvaartsviering in Pancratiuskerk

0257627_Brummen_Pancratiuskerk.JPG
.

BRUMMEN – Hemelvaartsdag wordt in de Pancratiuskerk in Brummen gevierd met een bijzondere cantatedienst. Hierin is het Himmelfahrtsoratorium van Johann Sebastian Bach te beluisteren. Op Hemelvaartsdag wordt herdacht dat Jezus na Pasen terugkeert naar de hemelse sferen en zijn vrienden vaarwel zegt. Ze zullen verder moeten met de boodschap en de opdracht die Jezus hen heeft nagelaten. Het Himmelfahrtsoratorium van Johann Sebastian Bach probeert de bijzondere sfeer van Hemelvaartsdag te verklanken. Tussen de delen van het oratorium worden er teksten uitgesproken en foto’s van ‘hemelse sferen’ getoond. De viering begint om 10.00 uur, vanaf 9.30 uur staan koffie en thee klaar voor dauwtrappers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.