Grootouders gezocht die willen voorlezen

0257328_boeken.jpg
.

GEM. RHEDEN – Grootouders voor het Klimaat Arnhem is op zoek naar grootouders, ooms en tantes om voor te lezen in bibliotheken in de gemeente Rheden. In diverse bibliotheken in Arnhem wordt er al voorgelezen, waarbij soms ook wordt geknutseld. Door samen met de kleinkinderen te lezen, praten en knutselen, kunnen zij kennis maken met het belang van de natuur. De grootouders willen ook in de gemeente Rheden starten met voorlezen. Aanmelden voor het voorlezen kan bij Loes Veraart, loesveraart@gmail.com. Grootouders voor het klimaat is een beweging van grootouders die zich zorgen maken over de gevolgen van klimaatverandering voor de toekomst van alle kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.