Gratis programma voor Doesburgse werkzoekenden

0256955_Vergaderen2.jpg
.

DOESBURG – In Doesburg start op maandag 29 mei een uniek en gratis programma voor werkzoekenden die ouder zijn dan 45 jaar. Werkzoekenden van 45 jaar of ouder zijn op de helft van hun werkende leven en hebben een berg aan werkervaring. Toch is het voor hen niet eenvoudig om een baan te vinden. Samenkomen met gelijkgestemden, overleggen, tips en contacten uitwisselen en nieuwe ideeën opdoen geeft energie en zorgt voor een positieve mindset. Met het programma BaanBreker onderzoeken deelnemers wat ze uniek maakt. En ze werken aan het opbouwen van een netwerk. De training bestaat uit zeven online sessies, die worden gevolgd met een groep werkzoekenden uit de regio. Deelnemers moeten een computer tot hun beschikking te hebben. De eerste kennismaking is op maandag 15 mei, waar mensen kunnen bekijken of het programma bij hen past. Aanmelden kan door een mail te sturen naar rebecca.vanleeuwen@hetisnetwerken.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.