Expositie Stille Blikken in Velp

0256915_Paletmes.jpg
.

VELP – In de Nieuwe Ruimte in Velp is tot en met 28 mei de expositie ‘Stille Blikken’ te zien. Kunstenaars Quinta Buma, Don Buma, Suzette Luiken en Walter Knoop tonen hier hun werk.
Zij hebben alle vier een atelier in kunstfabriek De Transformatie in Arnhem en exposeren nu in Velp foto’s, schilderijen en objecten. Quinta Buma ia gefascineerd door het grensgebied tussen stad en land, cultuur versus natuur. Zij omschrijft haar foto’s als stadsschappen en landsgedichten. De schilderijen van Don Buma lopen als een rode draad door zijn leven. Ideeën ontstaan uit belevenissen in landschappen en door impressies in zijn fantasie, die Buma vaak in acryl op papier zet. Suzette Luiken probeert in haar fotografie het idee van stilte vast te leggen, zowel in de onderwerpen als in de scènes die zij kiest en samenstelt. Walter Knoop schildert landschappen met acrylverf op paneel.
De expositie is elke zondag gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Nieuwe Ruimte is te vinden aan de Oranjestraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.