Expositie Grafisch

LAAG-KEPPEL – Galerie Espace Enny in Laag-Keppel opent op zondag 7 mei om 15.00 uur de nieuwe lente-tentoonstelling Grafisch. Hierin zijn kunstenaars bijeengebracht die elk op hun eigen manier kunst maken die grafisch genoemd kan worden. De deelnemende kunstenaars zijn Kees Bierman, Margreet Bouman, Erik de Bree, Jan Willem Henssen, Geertje van den Kamp, Ton van Kints, Jochem op ten Noort, Ronald Ruseler, Tonneke Sengers, Vincent Uilenbroek en Frans Verheij. Iedereen heeft een heel eigen stijl, achtergrond en materiaal- en techniekkeuze. Er zijn tekeningen, maar ook schilderijen, collages, beelden en gemengde technieken. Een belangrijke overeenkomst is dat er een aandachtig oog uit spreekt voor de schikking van alle beeldelementen en de werking van lijnen en vormen. Misschien zijn al deze kunstwerken op hun manier wel tekeningen of etsen. De expositie is tot en met zondag 11 juni te zien.

Erik de Bree, wallpaper painting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.