Eerbeek herdenkt

0257161_EerbeekDodenherdenking23GvdP-56.jpg
Loco-burgemeester Steven van de Graaf legt de eerste bloem bij het monument - Gerrit van de Pol

EERBEEK – Loco-burgemeester Steven van de Graaf nam donderdag 4 mei het voortouw bij een mooie herdenking in Eerbeek. De bijeenkomst begon bij de herdenkingsplaquette op het Stuijvenburchplein en werd na een stille tocht voortgezet bij het monument op de begraafplaats aan de Coldenhovenseweg. Van der Graaf legde op beide locaties een krans namens het gemeentebestuur. Op de begraafplaats was een programma met enkele sprekers, poëzie en muziek door muziekvereniging Eendracht en dameskoor Te Gek. Na de twee minuten stilte om 20.00 uur liepen de aanwezigen in defilé langs het monument, om hier een bloem neer te leggen.

Foto: Gerrit van de Pol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.