Dubbel afscheid Dorpsraad Loenen

0257684_20FotoDorpsraad2.jpg
Bestuursleden Marian Zoet en Wim Bouhuis - Martien Kobussen

LOENEN – Dorpsraad Loenen heeft vrijdag 12 mei, bij De Loenermark in Loenen, afscheid genomen van Wim Bouhuis en Marian Zoet Na een warm afscheid kregen beiden een boeket bloemen en een boekenbon uitgereikt.

Voorzitter Willem de Zanger voerde het woord en vertelde dat Wim Bouhuis namens Stichting Vrienden van de Loenense Bossen vijf jaar zitting heeft gehad in het bestuur van de Dorpsraad. Hij heeft veel bijgedragen aan de opzet en uitvoering van het oliebollenbakken en de koffiekar. Ook was hij actief betrokken bij andere werkzaamheden binnen de stichting.
Marian Zoet was vijf jaar secretaris van de Dorpsraad. Vooral de laatste jaren was zij als afgevaardigde namens Loenen veel in overleg over de infrastructuur rond Loenen. Marian werd ook bedankt voor haar vele werk voor Nieuws Uut Loenen, waarvoor zij samen met Olga Oudt de redactie beheert. De bestuursleden lieten weten dat zij de bestuurstaken met veel plezier hebben gedaan en zeker nog de helpende hand uit willen steken indien nodig.
Hanneke de Vries wordt de nieuwe secretaris en de zaken omtrent de infrastructuur worden voortaan door Harrie Wilbrink en Willem Dikker Hupkes opgepakt. Wim Bouhuis wordt opgevolgd door Marloes van den Brink.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.