Doe mee aan de Hanzejaar videoclip

0257402_Kinderkoor_Lindy_Balduk.jpg
Het kinderkoor dat meezingt in het speciale Hanzejaar-lied - Lindy Balduk

DOESBURG – Speciaal ter ere van het Hanzejaar is er een lied geschreven voor en door Doesburgers. Hier hoort natuurlijk een videoclip bij. Deze wordt zaterdag 20 mei opgenomen en alle inwoners van Doesburg kunnen hieraan meedoen.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via dansenonderdehaan@gmail.com. Nadere informatie volgt dan. Wie wil meedansen, kan alvast aan de slag met de video op bezoek-doesburg.nl/dansenonderdehaan. De opnamen zijn zaterdag 20 mei om 15.00 uur op de parkeerplaats van de Martinikerk. “Dit is een fantastische kans om samen te komen en iets speciaals te maken voor Hanzestad Doesburg. Kom in de feeststemming en dans met ons mee!”, luidt de oproep van de organisatoren.

Foto: Lindy Balduk

Het kinderkoor dat meezingt in het speciale Hanzefeest-lied

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.