Brand op begraafplaats in Doesburg

0257906_Brand_begraafplaats1.JPG
Brand op begraafplaats in Doesburg - Hanny ten Dolle

DOESBURG – Woensdagmorgen 17 mei werd de brandweer om 11.09 uur gealarmeerd voor een buitenbrand op de Meipoortwal in Doesburg. Op de begraafplaats bleek een heg in brand te staan. De brand was ontstaan door het gebruik van een onkruidbrander. Een vlammetje kwam door de wind in een heg terecht, die meteen vlam vatte. Het duurde even voor de waterslangen van de brandweer helemaal naar achteren gelegd waren, maar uiteindelijk kon de brand snel geblust worden.

Foto: Hanny ten Dolle

Meer foto's

. - Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.