Benefietfestival in Rozendaal

0256308_Benefietevenement_Rozendaal_2022.jpg
Het benefietfestival in 2022

ROZENDAAL – Kinderburgemeester Lot Jager van Rozendaal houdt samen met Incluzio Rheden het benefietfestival ‘Rozendaal gaat spelen’ op woensdag 31 mei van 14.30 tot 17.00 uur. Het belooft een gezellige middag te worden met allerlei activiteiten voor kinderen uit groep 1 tot en met 8. Voor 3,50 euro krijgen de kinderen een stempelkaart, waarmee zij op allerlei attracties kunnen en lekkers krijgen. De volledige opbrengst van de stempelkaarten gaat naar Stichting KiKa. Binnenkort krijgen kinderen uit Velp en Rozendaal op school een flyer met alle informatie, onder meer vanaf wanneer en hoe je een stempelkaart koopt. het benefietfestival is op het grote grasveld naast Kasteel Rosendael. Incluzio Rheden is nog op zoek naar volwassen vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met dorpscoach jeugd Sanne Berendsen, sberendsen@incluzio.nl of 06-46595729.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.